Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست بررسی پیشرفت پروژه ساخت قطار مترو ملی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در نشست بررسی پیشرفت پروژه ساخت قطار مترو ملی با بیان اینکه در کشور نیروی انسانی خلاق و نوآور برای رفع نیازهای فناورانه کشور در حوزه‌های گوناگون وجود دارد بر رفع چالش‌ها و موانعی که بر سر راه پیشرفت پروژه بومی‌سازی واگن ملی وجود دارد تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست با توجه به پیشرفت مناسب خودکفایی واگن مترو به میزان 85 درصد که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، وزارت کشور و شهرداری تهران انجام شد، بررسی‌ لازم برای تأمین منابع ساخت 1000 دستگاه واگن پس از بومی‌سازی نمونه اولیه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ساخت واگن ملی با مشارکت بالاترین سطوح شرکت‌های بزرگ، نهادها و شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور در حال انجام است.

بر اساس اعلام مسئولان پروژه، تمام تجهیزات مونتاژ در 7 واگن بهمن ماه کامل می‌شود.

نیاز به واگن‌های مترو در کشور بیش از هر زمان دیگری حس می‌شود. در کلانشهر تهران بیش از 2 هزار 400 واگن نیاز داریم و در سایر شهرها 3 هزار واگن. در این صورت حمل و نقلی مناسب و راحت را شهروندان تجربه می کنند. در سال‌های اخیر تلاش هایی برای بومی سازی ناوگان جدید شکل گرفت که منجر به بومی سازی 28 درصدی شده است.

اما با انجام این پروژه گام جدی و محکم برای بومی سازی برداشته شد. گامی که توسعه اشتغال را نیز با خود به همراه دارد. علاوه بر این بومی‌سازی منجر به کاهش قیمت تمام شده واگن‌های مترو به میزان حداقل 10 تا 20 درصد می‌شود.

ستاری: دانشگاه‌ها باید خود را مسئول تحول بدانند/"فرهنگ" اقتصاد را می‌سازدخاطره ستاری از تحقیر کردن 2 جوان مبدع "تاکسی‌های اینترنتی" توسط مسئولان تاکسیرانی!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت علمی ریاست جمهوری مترو معاونت علمی ریاست جمهوری مترو بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۷۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا اسلامی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری از مهر ماه امسال مدرسه کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز در استان نخواهیم داشت، گفت: حدود ۶۷۰ مدرسه معادل ۳۰ درصد از ۲۲۳۸ مدرسه استان به مقاوم‌سازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه جهت گیری پروژه‌های خیر ساز به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم است، افزود: سال گذشته در قالب طرح شهید پناهی حذف مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز را در استان دنبال کردیم که از این طرح‌ها فقط ۲ پروژه باقی مانده است که تا مهرماه ساخت مدرسه جایگزین آنها به سرانجام می‌رسد.

اسلامی با بیان اینکه طبق هدف‌گذاری سال گذشته ۲۱۷ کلاس درس در قالب ۴۰ پروژه تحویل آموزش و پرورش شد که شامل دو پروژه به‌صورت ورزشی و ۳۸ باب مدرسه بود، ادامه داد: چهار پروژه در ابهر، سه پروژه ایجرود، ۱۲ پروژه در خدابنده، ۹ پروژه در زنجان، هشت پروژه در ماهنشان، دو پروژه در طارم و دو پروژه در سلطانیه داشتیم که این پروژه‌ها در مجموع ۲۱۷ کلاس درس را شامل می‌شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با اشاره به ضرورت تأمین زیرساخت‌های آموزشی در طرح‌های نهضت ملی مسکن قبل از استقرار جمعیت در این مراکز جمعیتی، گفت: توجه به این موضوع، مانع بروز مشکل در آینده می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۱۸ قانون شورای عالی آموزش و پرورش، افزود: طبق این قانون، انبوه‌سازانی که ساخت بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی را عملیاتی می‌کنند، باید خدمات آموزشی از جمله ساخت مدرسه را برای ساکنان این واحدها اجرا کنند که این امر در حال حاضر در مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک این قانون عملی نشده است و این مناطق با کمبود مدارس مواجه‌اند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با تاکید بر لزوم برقراری عدالت آموزشی در استان و بویژه مناطق کم‌برخوردار و دورافتاده استان، گفت: طبق زمان بندی پروژه‌هایی که به‌صورت خیر ساز بودند و بویژه در مناطق روستایی به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم پیش رود.

اسلامی از برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز زنجان در ششم مرداد ماه خبر داد و افزود: خیرین یکی از منابع تأمین اعتبار برای ساخت و نوسازی مدارس، مجامع خیران مدرسه‌ساز و خود خیران مدرسه‌ساز هستند.

کد خبر 6100642

دیگر خبرها

  • بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 
  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • تولید «تیرآهن بال‌پهن» در راستای ایمن‌سازی ساختمانهای کشور در برابر زلزله
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور