Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، پیروز حناچی شهردار تهران در مراسم امضای تفاهم نامه بازسازی کامل ۳۱ رام قطار مترو، طرح نوسازی ۱۰ هزار دستگاه تاکسی فرسوده شهر تهران و انعقاد قرارداد خرید ۱۰۵ دستگاه واگن قطار مترو اظهار کرد: روز گذشته به نام شهید نامگذاری شده بود و شهید سلیمانی جمله معروفی داشته است و می‌گفت در هر بحران فرصتی نهفته است و فرصتی که در این بحران‌ها نهفته خیلی بیشتر از تهدیدها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: خدا را شکر بر اساس قولی که داده شده بود، این پروژه به نتیجه رسید و قابل اتکا است و انشاء‌الله باید با پشتیبانی این کار را تعقیب کنیم. خیلی از کشورهایی که ما اکنون از آن‌ها کمک می‌گیریم با هم این پروژه را ساختند و طرحها توسعه پیدا کردند و انشاالله با تلاش همگی این کار به نتیجه می‌رسد.

حناچی با اشاره به توسعه حمل و نقل عمومی گفت: توسعه حمل و نقل عمومی در تمام تجربیات جهانی به عنوان یک برنامه تحت تعقیب است و حداقل‌های آن در توسعه مترو به جهت میزان تاثیرگذاری و هزینه جابجایی مسافر در کشور ما هم در برنامه است تا سرخط رسیدن قطارها کاهش داشته باشد.

شهردار تهران ادامه داد: در حال حاضر برای واگن‌هایی که باید تامین کنیم، هدف ما در بودجه ۱۴۰۰ اختصاص تقریباً ۴۰ درصد از کل بودجه به حوزه حمل و نقل عمومی است و در حال حاضر راه و روش تامین منابع، اوراق مشارکت است و این حوزه کمک بسیار بزرگی به ما می‌کند. البته راه سختی برای آن وجود دارد و ما نگران تامین اوراق مشارکت سال ۹۹ و ۱۴۰۰ هستیم، زیرا مشکلات اوراق مشارکت سال ۹۸ هنوز حل نشده است.

وی گفت دو ایستگاه مترو امروز و چهار ایستگاه در سال آینده افتتاح می‌شوند. کرونا تمام شهرداری‌های جهان را تحت تاثیر خود قرار داد، زیرا بسیاری از درآمدهای ما دچار اختلال شده است. شهرداری ۱۱۰۰ مرکز ورزشی دارد، اما به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی تعطیل شده‌اند و حقوق و مزایای تمام کارکنان این مراکز باید پرداخت می‌شد و به همین دلیل سال سختی را پشت سر گذاشتیم و امیدواریم به کمک دولت فشار روی شهرداری را برداریم.

حناچی تصریح کرد: ما هر آنچه را که مربوط به مترو است سریعتر افتتاح کنیم که به خیلی از موارد بی توجهی بودیم برای مثال پایانه‌های قطار باید در کنار این دستگاه‌ها ایجاد شوند.

شهردار تهران درباره آلودگی هوا گفت: ما راهی جز استفاده از ناوگان عمومی برای کاهش آلودگی هوا نداریم و باید همین کاری که در مترو انجام شد در حوزه اتوبوسرانی هم انجام شود. آلوده‌ترین شهرهای جهان هم از این روش توانسته‌اند به نتیجه برسند.

وی ادامه داد: میزان آلاینده‌های هوای پایتخت در حال کاهش است و انشاالله تا برقی شدن خودروها می‌توانیم در این حوزه بهتر عمل کنیم.

کد خبر 590308 برچسب‌ها پیروز حناچی مترو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پیروز حناچی مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۷۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به اندازه بزرگراه همت، زیر زمین | مترو از غرب به شرق می رسد

به گزارش همشهری آنلاین-مهدی اسماعیل پور، این خط ۴۳ کیلومتر طول و ۳۴ ایستگاه دارد که ۷ ایستگاه آن تبادلی با دیگر خطوط مترو است. طول این خط تقریبا به اندازه اتوبان همت است، با این تفاوت که تمام این مسیر چندده‌کیلومتری باید زیرزمین حفاری شود. حدود ۷‌ماه پس از آغاز حفاری نخستین خط جدید متروی تهران، در قالب یک بازدید میدانی از برخی از ایستگاه‌های فعال این پروژه، گزارشی از میزان پیشرفت و آخرین وضعیت خط ۱۰ ارائه شد.

احداث ایستگاه به روش تراشه باز
اولین کارگاه برای بازدید میدانی ایستگاه کوهسار در منطقه ۵ است. در این ایستگاه تونل رمپ دسترسی به موقعیت ایستگاه به روش زیر زمینی درحال انجام است و از تونلی به طول ۱۹۰ متر تاکنون ۳۰ متر حفاری شده است. ایستگاه کوهسار یکی از ایستگاه‌های فاز نخست خط ۱۰ محسوب می‌شود که در آینده دستگاه تی بی‌ام(دستگاه مکانیزه حفار) از آن عبور خواهد کرد. ایستگاه میدان دهکده المپیک که تجهیز آن به سال ۱۴۰۰ بازمی‌گردد، دومین کارگاه این پروژه بود که از آن بازدید عملی به میدان آمد. بیل مکانیکی عظیم‌الجثه‌ای درحال خاکبرداری بود و کارگران شمع‌های سازه نگهبان را حفاری می‌کردند. کارگاه میدان اتریش سومین مقصد بود. روش ساخت این ایستگاه تراشه باز است و کارگران و ماشین‌آلات مشغول احداث یک رمپ هستند که تاکنون ۱۰۵ متر آن حفاری شده است. علاوه بر ایستگاه اتریش، ایستگاه‌های جنت‌آباد، میدان المپیک و پژوهش نیز به روش تراشه باز ساخته می‌شوند. این روش ساخت با توجه به فضای باز کارگاه‌های احداث خط ۱۰ متروی تهران مناسب‌تر است. در این روش با حفاری عمودی تا عمق زمین ایستگاه احداث می‌شود. در روش دیگر ابتدا تونل حفاری می‌شود و سپس در فضای بسته تونل ایستگاه را در عمق زمین می‌سازند. کارگاه ایستگاه پژوهش، چهارمین مقصد است که در مرحله نصب شمع قراردارد.

حفاری خط ۱۰ از اینجا شروع شده است
ایستگاه نهایی، کارگاه دریاچه چیتگر است که حوالی ظهر به آنجا می‌رسیم. دستگاه تی‌بی‌ام غول‌پیکر و حدودا ۱۰۰ متری در این کارگاه قرار دارد و تاکنون ۱۱۰ متر از تونل را حفاری کرده است. کارگران پس از چند ساعت کار سخت و بی‌وقفه در عمق ۲۰ متری زمین مشغول استراحت هستند. مدیران پروژه می‌گویند پس از انجام یکسری کارهای مقدماتی ازجمله تعویض تسمه دستگاه تی‌بی‌ام، حفاری خط ۱۰ از حدود ۱۰ روز آینده به شکل جدی‌تر و با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت. تی‌بی‌ام فعال در کارگاه میدان دریاچه پس از رسیدن به ایستگاه جنت‌آباد از شفت خروجی، خارج خواهد شد.

اولویت اجرایی خط ۱۰
حسین نصرآزادانی، مجری خط ۱۰ متروی تهران درخصوص پروژه احداث نخستین خط از خطوط چهارگانه جدید شهر تهران که عملیات حفاری آن با دستگاه تی‌بی‌ام(دستگاه مکانیزه حفار تونل) رسما از ۱۸ مهرماه سال گذشته با حضور رئیس‌جمهور و همزمان با افتتاح ۴ ایستگاه خطوط ۶ و ۷ آغاز شده بود، می‌گوید: «احداث خط جدید ۱۰ متروی تهران در ۲ قطعه غربی(وردآورد تا نمایشگاه بین‌المللی) و قطعه شرقی (نمایشگاه بین‌المللی تا فلکه سوم تهرانپارس) در دستور اجرا قرار دارد. به‌دلیل اهمیت و اولویت اجرای قطعه غربی، فاز اول بهره‌برداری خط ۱۰ در قطعه غربی به‌طول ۲۰.۵ کیلومتر حدفاصل ایستگاه‌های وردآورد تا میدان کتاب تعریف شده که در مرحله اول محدوده ایستگاه میدان دریاچه تا میدان کتاب شامل ۱۴.۵ کیلومتر طول با ۱۲ ایستگاه است که ۴ ایستگاه آن به بهره‌برداری خواهد رسید و در مرحله دوم نیز از میدان دریاچه تا ایستگاه وردآورد به‌طول ۶ کیلومتر با ۵ ایستگاه که با ایستگاه وردآورد(تقاطع با خط ۵ مترو) بهره‌برداری خواهد شد. بدیهی است که مابقی ایستگاه‌ها در فاز اول بهره‌برداری به‌صورت عبوری ساخته خواهند شد به مرور به چرخه بهره‌برداری اضافه خواهند شد.» نصرآزادانی درخصوص این ایستگاه‌ها افزود: «میدان کتاب، ایستگاه تقاطعی با خط ۷، کوهسار، ایستگاه تقاطعی با خط ۶ و میدان‌های اتریش و دریاچه، ۴ ایستگاه فاز اول هستند. میدان دریاچه، چهارباغ، اردستانی، پژوهش و وردآورد هم ۵ ایستگاه فاز دوم قطعه اول پروژه خط ۱۰ متروی تهران را تشکیل می‌دهند.»

سال ۱۴۰۶ بهره‌برداری از فاز اول
مجری خط ۱۰ متروی تهران در مورد زمانبندی برای تکمیل و بهره‌برداری از فاز نخست قطعه اول هم می‌گوید: «طبق زمانبندی انجام‌شده به شرط تامین به‌موقع اعتبار مورد نیاز پروژه، برای تکمیل فاز نخست از قطعه اول خط ۱۰ متروی تهران شامل ۱۴.۵ کیلومتر مسیر تونلی و ۴ ایستگاه بهره‌برداری، یک برنامه ۴ ساله داریم و این بخش انشاالله تا پایان سال ۱۴۰۶ به بهره‌برداری خواهد رسید.»


تحویل و فعال‌سازی‌ ۱۷ ایستگاه و دپوی پارکینگ ۴۰ هکتاری
مجری خط ۱۰ متروی تهران درخصوص میزان پیشرفت و آخرین وضعیت پروژه هم می‌گوید: «تا امروز ۱۷ کارگاه پروژه به شکل رسمی تحویل شده است. همچنین دپوی پارکینگ خط ۱۰ متروی تهران به مساحت ۴۰ هکتار که یکی از بخش‌های اصلی پروژه محسوب می‌شود در منطقه ۲۱ و حوالی ایستگاه راه‌آهن ملکی که در آنجا نیز ایستگاه تقاطعی خواهیم داشت، تامین و تحویل شده است.» نصرآزادانی ادامه داد: «از ۱۷ کارگاه پروژه تاکنون ۱۰ کارگاه شامل پژوهش، اتریش، میدان دریاچه، میدان موج، دهکده المپیک، میدان ساحل، جنت‌آباد، کوهسار که ایستگاه تقاطعی با خط ۶ است، سردار جنگل و میدان کتاب فعال‌سازی‌ شده‌اند که این فعال‌سازی‌ در هرکدام از کارگاه‌ها متفاوت بوده و شامل موارد مختلفی ازجمله فنس‌کشی، سازه نگهبان، نصب شمع، تجهیز، خاکبرداری، احداث رمپ دسترسی، حفاری و... می‌شود. فعال‌سازی‌ و تحویل دیگر کارگاه‌های پروژه نیز در دست انجام است.»


تکمیل فاز دوم در سال ۱۴۰۸
نصرآزادانی در مورد زمان تکمیل فاز دوم پروژه هم می‌گوید: «اجرا و تکمیل فاز دوم هم به موازات فاز نخست و به‌صورت موازی پیش خواهد رفت و کارگاه ایستگاه‌های پژوهش، اردستانی، چهارباغ و وردآورد هم تحویل و تجهیز می‌شود. زمان تکمیل فاز اول و دوم از قطعه نخست خط ۱۰ مترو تهران ۶ ساله است و همانطور که اشاره شد، اگر در بحث تامین اعتبارات وقفه‌ای پیش نیاید و کارها طبق برنامه‌ریزی پیش برود، فاز دوم نیز انشاالله ۲ سال بعد یعنی در سال ۱۴۰۸ تکمیل می‌شود و به بهره‌برداری می‌رسد.»

۱۱۰ متر حفاری تونل خط ۱۰ مترو
مجری خط ۱۰ متروی تهران درباره میزان حفاری انجام شده در این پروژه گفت: «درحال حاضر یک تی‌بی‌ام(دستگاه حفار مکانیزه) در پروژه وجود دارد. برای حفاری خط ۱۰ مترو استفاده از ۵ دستگاه تی‌بی‌ام برنامه‌ریزی شده است که فعلا در فاز اول قطعه نخست پروژه ۳ دستگاه تی‌بی‌ام خواهیم داشت. دستگاه تی‌بی‌ام شماره یک در کارگاه میدان دریاچه به سمت شرق فعال و تاکنون ۱۱۰ متر تونل احداث شده است. دستگاه تی‌بی‌ام شماره ۲ نیز که از تبریز بارگیری و حمل می‌شود، در کارگاه جنت‌آباد فعال خواهد شد. البته در این ایستگاه احداث شفت آغاز شده است. دستگاه تی‌بی‌ام شماره ۳ نیز در کارگاه میدان دریاچه به سمت غرب یعنی وردآورد و محل دپوی پارکینگ فعال می‌شود.»

اولویت با بخش غربی
خط ۱۰ متروی تهران ۷ منطقه پایتخت شامل مناطق یک، ۲، ۳، ۴، ۵، ۲۱ و ۲۲ را پوشش می‌دهد. در همین رابطه مجری خط ۱۰ تأکید می‌کند که در این پروژه اولویت احداث و تکمیل با بخش غربی آن است و در تکمیل صحبت‌های خود می‌گوید: «در پروژه خط ۱۰ متروی تهران اولویت با مسیر و ایستگاه‌های بخش غربی است، چراکه در این قسمت به‌ویژه در منطقه ۲۲ و همچنین بخش‌هایی از منطقه ۵، با وجود بارگذاری جمعیت زیاد، با کمبود ایستگاه مترو روبه‌رو هستیم. همچنین در معابر بزرگراهی این بخش ازجمله بزرگراه‌های همت، حکیم، نیایش و تهران- کرج ترافیک‌های سنگینی وجود دارد که با بهره‌برداری از ایستگاه‌های غربی و دسترسی شهروندان به خطوط مترو، تا حدودی از این ترافیک کاسته خواهد شد.»

تأثیر خط ۱۰ بر خطوط ۲، ۴ و ۵
دلیل اولویت داشتن بخش غربی پروژه صرفا شامل سبک‌تر شدن معابر بزرگراهی و دسترسی سریع‌ و آسان‌تر جمعیت قابل توجه این محدوده از پایتخت به مترو با توجه به کمبودهای این بخش در شرایط فعلی نمی‌شود و این موضوع بر افزایش بهره‌وری و بهبود خدمات‌رسانی شبکه مترو نیز تأثیرگذار است. مجری خط ۱۰ متروی تهران در این رابطه نیز می‌گوید: «با تکمیل و بهره‌برداری از ایستگاه‌های بخش غربی، خط ۵ مترو می‌تواند در ایستگاه وردآورد با خط ۱۰ تبادل مسافر داشته باشد و با تکمیل و بهره‌برداری کامل از این خط جدید مترو، پیش‌بینی می‌شود که تا حدود ۵۰ درصد از مسافران خط ۵ مترو در ایستگاه وردآورد توزیع و سرشکن شده و با کاهش حجم مسافر، کیفیت سفر در آن افزایش یابد. علاوه بر این تکمیل خط ۱۰ مترو، روی کیفیت سفر خطوط ۲ و ۴ نیز تأثیر ۴۰ تا ۵۰ درصدی خواهد داشت و بخشی از بار جمعیتی در ایستگاه‌های ارم سبز و صادقیه به خط ۱۰ منتقل و در اینجا سرشکن‌ شده که این موضوع به ارتقای سفر با مترو در این خطوط منجر می‌شود. البته این تأثیر و کارکرد با تکمیل تمام مسیر و ایستگاه‌های خط ۱۰ متصور است.»

کد خبر 849979 برچسب‌ها مترو خط ۱۰ حمل و نقل شهردارى تهران شهرداری دریاچه چیتگر پایتخت مترو تهران مترو حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • به اندازه بزرگراه همت، زیر زمین | مترو از غرب به شرق می رسد
  • چگونه به نمایشگاه کتاب برویم؟ | تدابیر حمل و نقل عمومی برای دیدار با یارمهربان
  • بازسازی‌ کانال آب‌های سطحی بزرگراه یادگار امام (ره) 
  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • برتری تیم دانشجویی کرسی آزاداندیشی واحد یادگار امام در دور نخست مرحله کشوری
  • همراهی متروی تهران با نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • ابن سینا مقصد بعدی تی‌بی‌ام خط ۲ مترو اصفهان
  • تقدیر از سکوبان پاک‌دست ایستگاه متروی تختی اصفهان
  • تی‌بی‌ام خط ۲ متروی اصفهان تا یک ماه آینده به ایستگاه ابن‌سینا است
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!