Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- بومی‌سازی ۸۵ درصدی ۳۱ رام قطار ملی متروی تهران با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرداری تهران آغاز شد.

به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مراسم ارائه دستاوردهای پروژه طراحی و ساخت قطار ملی مترو با حضور محمدباقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه، علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، حجه الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران، سورنا ستاری'>سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، پیروز حناچی شهردار تهران و محسن هاشمی '>محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همچنین در این برنامه تفاهم نامه های ساخت ۳۱ رام قطار ملی متروی تهران، نوسازی ۱۰ هزار تاکسی فرسوده شهر تهران و انعقاد قرارداد خرید ۱۰۵ دستگاه واگن قطار مترو امضا شد.
 
تبدیل تحریم ها به فرصت
محمدباقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه در این مراسم با اشاره به افزایش همکاری دولت برای توسعه زیرساخت های مدیریت شهری، گفت: ما سال ۹۹ بیش از ۲ هزار میلیارد تومان بودجه به این کار اختصاص دادیم و این همکاری ها ادامه خواهد داشت. دکتر ستاری در حوزه توسعه علمی و فناوری مدیریت شهری کمک و همراه هستند تا زیرساخت های فناورانه این کار در کشور فراهم شود.
 
به گفته وی، این پروژه ها هم در بعد ملی مهم است و هم جوابی دندان شکن به دشمنان ایران است که با وجود همه تحریم ها و دشمنی ها، ایران همچنان پابرجاست و چرخ توسعه کشور از حرکت نایستاده است .حمایت های دولت از مدیریت شهری با قوت و قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت.
 
نوبخت همچنین بیان کرد: سیستم رانش قطار مترو با توانمندی شرکت های دانش بنیان با بهره گیری حداکثری بومی شد و سهم دانش فنی از ۳۰ به ۸۵ درصد افزایش یافته است. طراحی بدنه فلزی قطار مترو با توانمندی فنی در حال انجام است و با استفاده از تجهیزات ایران ساخت از جنس کربن استیل تولید می شود.
 
تیرماه سال گذشته بود که تفاهم نامه ای میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت راه آهن شهری تهران و حومه و صندوق نوآوری و شکوفایی برای ساخت یک رام قطار متروی تهران با ۸۵ درصد قطعات داخلی و دانش بنیان امضا شد.
 
یک رام قطار ملی شامل یک قطار ۷ واگنه است که بدنه قطار، دکوراسیون داخلی، سیستم بوژی، راهروی بین واگنی، ترمزها، اطلاع رسانی هوشمند، تهویه مطبوع، درب و سیستم رانش آن توسط شرکت های دانش بنیان طراحی و ساخته شده است. پس از ساخت یک رام قطار ملی، بازسازی کامل ۳۱ رام قطار ملی بر اساس الگوی ساخت این نمونه صورت خواهد گرفت.
 
توانمندی دانش‌بنیان‌ها در تحقق شهر هوشمند
در ادامه سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به تحقق این پروژه ملی به کمک محصولات ایران‌ساخت و توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: پروژه سیستم رانش ملی که به بیش از ۸۵ درصد بومی‌سازی دست یافتیم از این جهت حائز اهمیت و افتخار آفرین است که توانمندی طراحی در داخل کشور به دست آمد.
 
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به نقش آفرینی بیش از ۱۸ شرکت دانش‌بنیان و ۴ مجموعه بزرگ ‌کشور عنوان کرد: تعداد قابل توجهی نیروی انسانی دانش آموخته و خلاق در این پروژه نقش آفرینی کردند تا کشور به توانمندی طراحی، که اهمیتی راهبردی دارد دست پیدا کنند.
 
رییس بنیاد ملی نخبگان همچنین بیان کرد: در عرصه تولید باید به این نکته توجه داشته باشیم که روح تولید دانش‌بنیان در توانمندی طراحی تحقق می‌یابد و این که به ۸۵ درصد توانمندی طراحی و تولید دست یافته ایم و این که خروج ارز با کمک محصولات ایران‌ساخت به ۱۵ درصد کاهش یافته، نشان از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان در طراحی و نوآوری است.
 
ستاری با اشاره به توانمندی شرکت‌های دانش بنیان در تحول حمل و نقل شهری و برون شهری گفت: در حوزه تولید موتورهای دوچرخ و برقی‌سازی خودرو، شرکت های دانش بنیان بسیار خوبی فعالیت دارند که تاییدیه های لازم را دریافت کرده‌اند. در تعامل با شهرداری تهران و مشهد برخی از این توانمندی‌ها به حوزه حمل و نقل شهری راه یافته است.
 
وی با تاکید بر ضرورت حمایت از حضور فناوری دانش‌بنیان‌ها در حوزه راهبردی، افزود: تحقق این امر نیازمند تسهیلاتی برای ورود شرکت های دانش بنیان داخلی به این حوزه است که برای الزام استفاده از خودروهای الکتریکی یا دیگر فناوری‌ها با عزم جدی دستگاه‌ها ممکن است.
 
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به بهره‌گیری از توانمندی شرکت‌های داش‌بنیان و خلاق در حوزه حل و نقل عمومی و شهر هوشمند، ادامه داد: در راستای تحقق شهری هوشمند کاملا آماده حمایت و همکاری هستیم و در این راستا با شهرداری کلان شهرها در حوزه های راهبردی همکاری داریم.
 
وی با اشاره به اهمیت بالای توسعه شهرهای هوشمند در تحول آفرینی و سوق دادن جامعه به سوی توسعه پایدار گفت: در آینده، شهرها نقش راهبردی در توسعه، اقتشاد و آموزش ایفا مز‌کنند و تحقق شهرهای اوشمند به کمک شرکت های داش‌بنیان و خلاق محقق می‌شود.
 
در این پروژه ملی، سهم ۲۵ تا ۳۰ درصدی شرکت‌های دانش‌بنیان در طراحی، ساخت و تعمیر قطعات قطارهای مترو به ۸۰ تا ۸۵ درصد افزایش یافت و گامی بلند در مسیر شکست انحصار تولید قطار با دانش فنی بومی و تجهیزات ایران‌ساخت برداشته شد .قطار ملی مترو با ظرفیت‌ و توانمندی ۱۸ شرکت دانش بنیان و ۴ مجموعه صنعتی تولید شده است.
تکمیل این پروژه ملی و در ادامه تولید انبوه و قطارهای مترو باعث کاهش وابستگی شبکه متروی کلانشهرها به محصولات کشورهای خارجی خواهد شد و دستاوردهای متعدد دیگری نیز به دنبال دارد.
 
ایجاد حداقل ۲۵ هزار شغل مستقیم و غیر مستقیم، فعال شدن ۲۵۰ شرکت داخلی در زمینه تامین مواد اولیه و همچنین سازندگان قطعات ایران‌ساخت صنعت ریلی، کاهش ۲۰ تا ۲۵ درصدی قیمت تمام شده واگن‌های مترو از جمله دستاوردهای این پروژه است.
 
 
نقش شر‌کت‌های دانش‌بنیان در توسعه شهری و اقتدار
همچنین محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران در این مراسم با بیان این‌که توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان به درستی در مسیر بومی‌سازی سیستم رانش قطار مترو استفاده شده است، گفت: هزینه‌های هنگفتی در ایجاد زیرساخت‌های مترو صورت گرفته است، بااستفاده از سیستم رانش ثمربخش و کارآمد می‌شود. بنابراین حضور شرکت‌های دانش بنیان در این بخش مهم، اقدام قابل توجهی است که بهره‌وری حمل و نقل کشور را افزایش خواهد داد.
 
رئیس شورای شهر تهران، با اشاره به نقش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بومی‌سازی تجهیزات حمل و نقل عمومی به ویژه سامانه رانش مترو افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش‌های ارزشمندی انجام داد و پای شرکت‌های دانش بنبان به حوزه حمل و نقل عمومی باز شد.
 
هاشمی ادامه داد: سیستم بوژی و رانش جزو سامانه‌هایی بود که روزهای نخست تصور نمی‌کردیم بتوانیم در داخل کشور تولید کنیم اما خوشبختانه با توانمندی دانش‌بنیان‌ها نه تنها در داخل کشور تولید شده بلکه کارایی بسیار خوبی را ارائه داده است.
 
رییس شورای شهر تهران با تاکید بر اهمیت بومی سازی سامانه حمل و نقل عمومی در اقتدار و خودکفایی کشور گفت: با حرکت سازنده در مسیر سیستم رانش بومی امید است بتوانیم صاحب واگن کاملا بومی شویم. تحقق این موضوع به امنیت ملی بازمی‌گردد چراکه ۱۰ میلیون سفر مترویی نباید به بیگانگان وابستگی داشته باشد.
 
هاشمی با بیان این‌که تامین اعتبارها از سوی دولت می تواند زمینه ساز ایجاد ۲۵هزار شغل شود و ضمن توسعه سیستم حمل و نقل عمومی سازگار با محیط زیست از آلودگی هوای تهران کاسته شود، بیان کرد: این صنعت هنوز جای فعالیت بسیاری دارد و می‌تواند به شهرهای دیگر توسعه یافته و این صنعت پویا به مردم ایران خدمت کند‌.
 
 
توانمندی ایران در دستیابی به فناوری های پیشرفته
محمدحسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران نیز دستاورد جمهوری اسلامی در  ۴ دهه در تربیت نیروی انسانی و توسعه زیرساخت‌های فناورانه را ارزشمند دانست و گفت: همچنان که تلاش‌های کشور در حوزه درمان و سلامت به دست آمد که در رقابت تنگاتنگ با شورهای پیشرفته قابل توجه بود، نشان دهنده توانمندی کشور در دست یابی به دانش، فناوری و دست یابی به زیرساخت‌های فناورانه است. در حوزه حمل و نقل شهری نیز به همین منوال اقتدار و توانمندی خود را به نمایش گذاشتیم که تمامی ابعاد آن درخور توجه، ارزشمند و شایسته قدردانی است.
 
ابوترابی فرد ادامه داد: این کار از سال ۱۳۶۱ آغاز شد و امروز به دستاوردهای ارزشمندی رسیده‌ایم که نماد اقتدار و توانمندی کشور است.
 
وی با اشاره به اقدام ارزشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در کار دانشی و فناورانه ای که در بوم سازی سیستم رانش مترو صورت گرفته است بیان کرد: طراحی و ساخت قطار ملی انصافا کار بزرگی است؛ بومی سازی سیستم رانش در کوتاه ترین زمان و با کمترین امکانات با حمایت معاونت علی و فناوری با یک سوم‌ هزینه های ارزی انجام شد، به طوری‌که هزینه ارزی ۲۰ میلیون یورویی، به  ۸ میلیون یورو کاهش یافت.
 
ضرورت توسعه وسایل حمل و نقل شهری برقی
در ادامه این مراسم پیروز حناچی شهردار تهران نیز با اشاره به آلودگی هوای کلان شهرها، گفت: یکی از راه هایی که شهرهای بزرگ و آلوده جهان برای مبارزه با آلاینده ها در نظر گرفته اند، برقی سازی خودروها است. آمارها نشان می دهد که در تهران میزان آلاینده کمتر شده اما برای تحقق بیشتر این موضوع نیاز داریم که از وسایل حمل و نقل برقی استقاده کنیم.
 
وی افزود: پروژه امروز مصداق نترسیدن ایران از بحران ها و استفاده درست از آنها برای توسعه و پیشرفت کشور است . توسعه حمل و نقل عمومی یکی از روش های کاربردی در کاهش آلودگی های شهری است. قصد داریم کاری کنیم که ۵۰ درصد سفرهای درون شهری با وسایل نقلیه عمومی به خصوص مترو انجام شود. اما این کار نیازمند تامین زیرساخت های لازم است. تا پایان امسال ۴ ایستگاه مترو در تهران راه اندازی می شود. تلاش می کنیم این کار با سرعت بیشتری ادامه یابد.
 
 
بازسازی ۳۱ رام قطار مترو با اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان
همچنین مناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهردای تهران در این مراسم، گفت: امروز ۳ تفاهم نامه بازسازی کامل ۳۱ رام قطار متروی تهران، نوسازی ۱۰ هزار دستگاه فرسوده شهر تهران و خرید ۱۰۵ دستگاه واگن قطار مترو به ارزش ۹۰۰ میلیارد تومان امضا شد.
وی افزود: تفاهم نامه بازسازی ۳۱ رام قطار ملی متروی تهران به ارزش ۴۱۳ میلیارد تومان امضا شد و۳ هزار میلیارد تومان نیز هزینه خرید ۱۰۵ دستگاه واگن قطار مترو است.
 
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردای تهران با اشاره به افتتاح ایستگاه های یادگار امام و شهید ستاری خط ۶ متروی تهران، گفت: این ایستگاه ها با اختصاص ۶۰۰ میلیارد تومان راه اندازی شده است و تا پایان سال جاری ۶ ایستگاه مترو در تهران اضافه می شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری توانمندی شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان شورای شهر تهران توانمندی طراحی حمل و نقل عمومی ۳۱ رام قطار ملی حمل و نقل شهری میلیارد تومان قطار ملی مترو طراحی و ساخت متروی تهران ایران ساخت سیستم رانش تفاهم نامه بومی سازی قطار مترو ۸۵ درصد امضا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۲۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با انواع غرفه های نمایشگاهی به همراه تعرفه ساخت

طراحی یک غرفه نمایشگاهی جذاب و مؤثر، بیش از یک نمایشگاه ساده و معمولی، می‌تواند از تأثیر بسیار بیشتری بر مخاطبان برخوردار باشد و به شرکت‌ها این امکان را بدهد که به‌طور موثر‌تر از این فرصت استفاده کنند. ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------

هر رویداد نمایشگاهی، یک فرصت استثنایی برای شرکت‌ها و برند هایی است تا محصولات و خدمات خود را به دیدگاه عمومی معرفی کنند و ارتباطات تجاری را با مشتریان برقرار کنند. اما در میان درخشش رقبا و جلب توجه مخاطبان، غرفه‌های نمایشگاهی به عنوان پلی بین ایده و واقعیت، میان شرکت‌ها و مخاطبان، باید توانایی جلب توجه و انتقال پیام را داشته باشند. طراحی یک غرفه نمایشگاهی جذاب و مؤثر، بیش از یک نمایشگاه ساده و معمولی، می‌تواند از تأثیر بسیار بیشتری بر مخاطبان برخوردار باشد و به شرکت‌ها این امکان را بدهد که به‌طور موثر‌تر از این فرصت استفاده کنند.
شرکت غرفه سازی آسنا از برند های قدیمی و مطرح در زمینه ساخت انواع غرفه های نمایشگاهی و لاچکری می باشد که با دارا بودند گرید A از انجمن غرفه سازان نمایشگاهی، از مطرح ترین شرکت های غرفه ساز موجود در ایران می باشد.
بدون شک، غرفه‌ های نمایشگاهی به عنوان یک ابزار مهم در جذب توجه مخاطبان و ارتقای شناخت برند محسوب می‌شوند. در ادامه، به برخی از مزایای مهمی که غرفه‌های نمایشگاهی ارائه می‌دهند، اشاره می‌کنیم:
   - اعتبار و ارتقاء شناخت برند
  - 
فرصت برقراری ارتباط مستقیم
   - 
نمایش محصولات و خدمات
   - 
تبلیغات و بازاریابی
   - 
فرصت برای آموزش و اطلاع‌رسانی

اعتبار و ارتقاء شناخت برند: حضور در یک رویداد نمایشگاهی با ارائه یک غرفه حرفه‌ای و جذاب، می‌تواند به ارتقای شناخت برند و ایجاد اعتبار در نظر مخاطبان کمک کند. مخاطبان به واسطه غرفه‌های جذاب‌تر، به شناخت بیشتری از برند می‌رسند.
فرصت برقراری ارتباط مستقیم: غرفه‌های نمایشگاهی به شما فرصت می‌دهند تا به صورت مستقیم با مخاطبان و مشتریان برقراری ارتباط کنید. این ارتباطات می‌توانند به ایجاد روابط تجاری مثبت و پایداری منجر شوند.
نمایش محصولات و خدمات: غرفه‌های نمایشگاهی به شما امکان نمایش محصولات و خدمات شما به مخاطبان را می‌دهند. این فرصت به شما امکان می‌دهد تا محصولات خود را به صورت مستقیم به مخاطبان معرفی کنید و ویژگی‌ها و مزایای آن‌ها را به آن‌ها توضیح دهید.
تبلیغات و بازاریابی: غرفه‌های نمایشگاهی به شما امکان تبلیغات و بازاریابی برند و محصولاتتان را فراهم می‌کنند. این فضاها به شما اجازه می‌دهند تا با استفاده از مواد تبلیغاتی، بنرها، و موارد دیگر، برند خود را به دید مخاطبان بیشتری برسانید.
 
فرصت برای آموزش و اطلاع‌رسانی: غرفه‌های نمایشگاهی می‌توانند به عنوان یک فضای آموزشی و اطلاع‌رسانی برای مخاطبان عمل کنند. شما می‌توانید اطلاعات مفیدی در مورد صنعت خود و محصولاتتان را به مخاطبان ارائه دهید و آن‌ها را آگاه کنید.یکی از چالش‌های اساسی برای هر کسب و کار، جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان قدیمی است. یکی از راه‌های مؤثر برای انجام این کار، شرکت در رویدادهای نمایشگاهی و ایجاد غرفه‌هایی جذاب و مؤثر است. در این مقاله، به بررسی راهکارهای جذب مشتری از طریق غرفه سازی می‌پردازیم:
تحقیقات و برنامه‌ریزی: قبل از شرکت در یک نمایشگاه، تحقیقات دقیقی در مورد مخاطبان هدف و نیازهای آن‌ها انجام دهید. سپس برنامه‌ریزی دقیقی برای طراحی و اجرای غرفه خود داشته باشید.
طراحی زیبا و حرفه‌ای: غرفه‌ی شما باید جذاب و حرفه‌ای باشد. از طراحی منحصر به فرد، رنگ‌های جذاب، نورپردازی موثر و مواد با کیفیت استفاده کنید تا توجه مخاطبان را جلب کنید.
 
ارائه محتوا جذاب: محتوایی جذاب و متنوع را در غرفه‌ی خود ارائه دهید، از جمله محصولات نمونه، دموها، ویدئوها، تصاویر و اطلاعات جذاب و مفید.
برقراری ارتباط فعال: کارکنان شرکت شما باید آماده برقراری ارتباط با مخاطبان باشند. آن‌ها باید توانایی برقراری ارتباط دوستانه، پاسخگویی به سوالات و ارائه اطلاعات دقیق را داشته باشند.
ارائه تخفیف و پیشنهاد ویژه: ارائه تخفیف‌ها و پیشنهادات ویژه به مخاطبان، می‌تواند آن‌ها را به خرید و یا همکاری با شما ترغیب کند.
استفاده از فناوری و تجهیزات نوین: استفاده از فناوری‌های مدرن مانند صفحه‌نمایش‌های لمسی، ویدئوهای تعاملی، و دموهای زنده، می‌تواند جلب توجه بیشتری داشته باشد. این امر در صنعت غرفه سازی از اهمیت بالایی برخوردار است.
 
ایجاد تجربه کاربری ممتاز: غرفه شما باید تجربه‌ای ممتاز را برای بازدیدکنندگان فراهم کند. از فضای راحت، پذیرایی خوب، و فعالیت‌های جذاب در غرفه‌ی خود استفاده کنید.
حال به مقدار قیمت غرفه ها میپردازیم, قیمت غرفه‌سازی بستگی به عوامل متعددی دارد و می‌تواند متغیر باشد. در زیر به برخی از عواملی که بر قیمت غرفه‌سازی تأثیر می‌گذارند، اشاره می‌کنیم:
اندازه و مساحت غرفه: یکی از عوامل اساسی در تعیین قیمت غرفه، اندازه و مساحت آن است. غرفه‌های بزرگ‌تر نیاز به بیشترین تعداد مواد و زمان ساخت دارند که این ممکن است قیمت را افزایش دهد.(که برای اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت های معتبر مانند سایت شرکت آسنااکسپو مراجعه کنید)
طراحی و مواد استفاده شده: طراحی و استفاده از مواد مختلف می‌تواند به طور قابل توجهی بر قیمت غرفه تأثیر بگذارد. غرفه‌های با طراحی‌های پیچیده‌تر و استفاده از مواد با کیفیت بالاتر ممکن است قیمت بالاتری داشته باشند.
نیازهای خاص مشتری: در برخی موارد، مشتریان نیازهای خاصی دارند که برای ارضای آن‌ها نیاز به اختصاص منابع بیشتری دارد. این نیازها می‌تواند شامل نیاز به اجاره تجهیزات و تعداد بیشتر کارگران باشد که این موارد می‌توانند قیمت را افزایش دهند.
موقعیت مکانی: موقعیت مکانی غرفه نیز می‌تواند بر قیمت آن تأثیر بگذارد. غرفه‌هایی که در مناطق با ترافیک بالا و دسترسی آسان قرار دارند ممکن است قیمت بیشتری داشته باشند.
استانداردهای نمایشگاه: برخی از نمایشگاه‌ها استانداردهای خاصی برای طراحی و ساخت غرفه‌ها دارند که باید رعایت شود. این استانداردها ممکن است هزینه‌های اضافی را برای شرکت‌کنندگان به همراه داشته باشند.
 شرکت غرفه سازی آسنا با تیمی مجرب متشکل از بهترین طراحان و سازندگان غرفه های نمایشگاهی این افتخار را دارد تا در خدمت شما مشتریان عزیز باشد.
همچنین برای دریافت تعرفه ساخت غرفه های نمایشگاهی می توانید با کارشناسان مجموعه در ارتباط باشید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت گروه آسنا به آدرس asnaexpo.com مراجعه بفرمایید
همچنین شماره تماس های زیر نیز پاسخگو شما عزیزان هستند.
02122599367-09125409069
 

دیگر خبرها

  • ۹۹.۵ درصد اراضی ملی کشور دارای سند است
  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • آشنایی با انواع غرفه های نمایشگاهی به همراه تعرفه ساخت
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • خرید دریچه فاضلاب چدنی در تهران | شرکت دانش بنیان ذوب ریزان
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • آغاز بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها