Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ سورنا ستاری امروز در «آئین بهره‌برداری از طرح‌های ملی معاونت علمی» که با حضور رئیس‌جمهور در قالب «شصت و یکمین برنامه افتتاح پروژه‌های کلان ملی» که به صورت ویدئو کنفرانسی از رسانه ملی پخش شد، گفت: ما در حوزه بیوتکنولوژی، اکوسیستم فعالی داریم به طوری که یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه زیست‌فناوری توانست در سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه تحقیق و توسعه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رونمایی از ۵ طرح فناورانه

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به یکی از طرح‌های فناورانه که امروز به مرحله رونمایی رسید، گفت: واکسن آنفلوآنزا یکی از این طرح‌ها است که توسط محققان جوان کشور تولیده شده و به زودی به بازار عرضه خواهد شد.

وی افزود: این شرکت دانش‌بنیان سه واکسن دیگر را علاوه بر واکسن آنفلوآنزا در برنامه تولید خود دارد.

ستاری با بیان اینکه همچنین قرار است این شرکت دانش‌بنیان از شهریور امسال تزریق واکسن آنفلوآنزای فصلی انسانی را آغاز کند، گفت: این شرکت دانش‌بنیان از ابتدا تا انتهای حوزه واکسن را بر پایه دانشی که دارد، طراحی کرده و اکنون توانسته دانش فنی تولید واکسن را به دست آورد؛ دولت برای این شرکت فقط زمینه‌سازی می‌کند و در نهایت شاید وامی ارائه کند تا محصول شرکت توسعه پیدا کند.

رونمایی از یک رام قطار مترویی

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به یک رام قطار مترویی هفت‌واگنه ایران‌ساخت گفت: پیش از شروع کار شرکت‌های دانش‌بنیان و همکاری سه مجموعه جهاد دانشگاهی، شرکت متروی تهران و یک شرکت دیگر، ساخت قطارهای مترویی تنها ۲۶ درصد بومی‌سازی شده بود اما اکنون با تلاش این مجموعه‌ها و ۱۸ شرکت دانش‌بنیان طی ۱۸ ماه به مرحله‌ای رسیدیم که بیش از ۸۵ درصد یک قطار، بومی‌سازی شده است.

وی با بیان اینکه میزان داخلی‌سازی این قطار مترویی ۷۰ درصد شده است، گفت: درواقع ۷۰ درصد این قطار داخلی‌سازی شده و امکان تولید انبوه آن وجود دارد.

ستاری با تأکید بر اینکه اکنون دانش فنی طراحی مترو را به دست آورده‌ایم، افزود: شهرداری قرارداد ۱۰۵ واگن (۱۵ رام) را بسته که قرار است بخشی از نیاز کشور را به مرور تأمین کند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خطاب به رئیس‌جمهور گفت که لازم است که شما تأکید فرمائید قراردادهای داخلی با شرکت واگن‌سازی منعقد شود.

افتتاح خط تولید موتور سه سیلندر و آزمایشگاه قوای محرکه

وی با اشاره به رونمایی سوم که در خصوص افتتاح خط تولید موتور سه سیلندر است، گفت: این اولین قراردادی بود که در ابتدای برجام با یک شرکت اتریشی منعقد کردیم؛ طی ۱۵ سال اخیر، این بزرگترین سرمایه‌گذاری در بحث خودرو بوده که قرار است در آن ۱۰ نوع موتور به صورت همزمان تولید شود.

ستاری با بیان اینکه امروز فاز اول این خط تولید موتور سه سیلندر رونمایی می‌شود، اظهار داشت: ۱۵۰ هزار موتور در سال می‌تواند از ظرفیت تولید این خط تولید باشد که به مرور تا ۵۰۰ هزار موتور قابل افزایش است و می‌تواند به صورت همزمان ۱۰ موتور را به تولید برساند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه مشتری این خط تولید کاملاً مشخص است، افزود: همچنین در کنار رونمایی از این خط تولید، یک مرکز تست موتور خودرو را با همکاری دانشگاه تهران داریم که این می‌تواند یکی از بزرگترین مراکز تست موتور خودرو به شمار رود.

وی ادامه داد: این مرکز تست موتور با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی دانشگاه تهران و معاونت علمی، قابلیت تست موتورهای خودروی دیزلی، بنزینی و الکتریکی را دارد.

ستاری در خصوص این ناحیه نوآوری گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان در ناحیه نوآوری شریف فعالیت می‌کنند که تاکنون فروشی برابر با ۲,۰۰۰ میلیارد تومان داشته‌اند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه این شرکت‌ها می‌تواند درآمد خوبی برای دانشگاه باشد، گفت: همچنین این می‌تواند مدل موفقی از نوآوری و توسعه شهری با همکاری شهرداری باشد و نشانه‌ای برای حرکت به سمت شهر تهران شهر هوشمند نیز به شمار رود.

رونمایی از اولین واکسن آبزیان

وی در خصوص آخرین رونمایی امروز گفت: این محصول اولین واکسن آبزیان است. مشخصه اصلی یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان این است که مدیرعامل این شرکت، یک خانم است.

ستاری با بیان اینکه این شرکت اقدام به شتابدهی پنج تیم برای تولید پنج محصول کرده که امروز رونمایی می‌شود، گفت: در حال حاضر تعداد زنانی که در سطح مدیریت شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت می‌کنند به بیش از ۱۵ درصد رسیده است. بر اساس آخرین آمار، بیش از ۳۵ درصد شاغلان شرکت‌ها، خانم هستند که این اکوسیستم جدیدی در حوزه کارآفرینی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1092608 برچسب‌ها سورنا ستاری واکسن آبزیان قطار ملی مترو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سورنا ستاری واکسن آبزیان قطار ملی مترو معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان شرکت دانش بنیان واکسن آبزیان خط تولید تست موتور شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۰۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی

محمدسجاد امامی آل‌آقا، مسئول فنی و مدیر تحقیق و توسعه یک شرکت دانش‌بنیان در حاشیه اینوتکس ۲۰۲۴ به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این شرکت تاکنون ۱۶۳ محصول ثبت شده در وزارت بهداشت دارد. امسال در نمایشگاه اینوتکس چهار محصول و کیت تشخیصی مانند کیت‌های «آنتی PR۳»، «آنتی MPO»، «آنتی کاردیولیپید» و «آنتی فسفولیپید» عرضه کرده‌ایم. 

وی اظهار کرد: این کیت‌ها برای تشخیص بیماری‌های خودایمن روماتولوژیک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

امامی اضافه کرد: پژوهش‌ها نشان داده‌اند در دنیا از هر ۱۰ نفر، یک نفر به یکی از حدود ۱۰۰ نوع بیماری خودایمنی مبتلا می‌شود؛ بنابراین هم تشخیص و هم درمان این اختلال از اهمیت بالایی دارد.

فعال دانش‌بنیان افزود: کیت‌های «آنتی PR۳»، «آنتی MPO» برای بیماری «وسکولیت» و کیت‌های «آنتی کاردیولیپید» و «آنتی فسفولیپید» برای تشخیص لوپوس و سایر بیماری‌های روماتولوژیک کاربرد دارند. 

وی یادآورشد: این تست‌ها به ویژه می‌توانند به متخصصان روماتولوژی در تشخیص بیماری‌های خودایمنی کمک کنند. 

به گفته امامی، تاکنون تمام این کیت‌های تشخیصی از کشور‌های آمریکا و آلمان وارد می‌شدند و نمونه مشابه داخلی نداشتند. اکنون این کیت‌های تشخیصی با یک چهارم قیمت نمونه‌های خارجی در اختیار بیماران قرار گرفته است؛ قیمت کیت‌های وارداتی بین ۵۰ تا ۱۰۰ یورو است و حساسیت بالای ۹۰ درصد دارند. 

وی عنوان کرد: متاسفانه تشخیص بیماری خودایمنی بسیار سخت است. هرچه ما تلاش کنیم باز هم کم است. اکنون وزارت بهداشت برای تولید این کیت‌ها یک سری معیار دارد. حساسیت این کیت‌ها باید بیش از ۹۰ درصد باشد تا احراز شوند. مجموعه شرکت با تمامی این مشکلات و موانع توانسته معیار‌های لازم را رعایت کند و این کیت‌ها را به تولید برساند.

امامی گفت: در حیطه بیماری‌های خودایمن بخش خصوصی وظیفه دارد این محصولات را دقیق تولید کند. از سوی دیگر این محصولات برای به نتیجه رسیدن نیاز به سرمایه‌های مالی و انسانی زیادی دارند. اگر دولت حمایت خوبی در این زمینه داشته باشد و هم افزایی بین شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کند، زمان تشخیص و درمان بیماری‌ها کوتاه‌تر خواهد شد.

به گزارش آنا، این محصول روز گذشته همزمان با افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس رونمایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • رونمایی از بسته حمایتی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان